Logo
ZOMERCARNAVAL BANHOLT
1 + 2 juli 2023

PROGRAMMA ZATERDAG 1 JULI 2023


Zaterdag - Dames/herenzitting

Nog even totdat Zomercarnaval Banholt op 1 & 2 juli gaat losbarsten. Met dit zonnetje komen wij al helemaal in de stemming, jullie ook?! Dus haal al allemaal de sjmink en de pakjes uit de kast, want het duurt niet meer lang voordat het feest losbarst! We willen jullie alvast de artiesten eens gaan voorstellen, te beginnen met de toppers van de dames- en herenzitting op zaterdag 1 juli 2023.

Fase 2 Kaarten zijn nog te koop via onderstaande link:
https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/297929AB0A05/1

Dus maak je agenda vrij, trek je pakje aan en BESTEL NU!

TOT ZATERDAG 1 JULI IN DE FEESTTENT!! ALAAF!!

 

Hub StassenIn de buut: HUB STASSEN. Een graag geziene gast op menige zitting en buutte-avond, bekend in Banholt, maar zeker ook in heel Limburg en daarbuiten, en natuurlijk meervoudig winnaar van de Buuttekampioenschappen. Met Hub op de buhne weet je 1 ding zeker: je gaat kramp in je wangen krijgen, maar het is niet gegarandeerd dat je onderbroek schoon blijft. Zaterdag 1 juli zal Hub ons iets komen vertellen het Tirolerland en alles wat het leven daar te bieden heeft, wat ons hopelijk allemaal een zeer educatieve, leerzame middag zal bezorgen.

 

Rafael Comedy Magic ShowIn Banholt wellicht nog niet zo heel bekend, maar de Belgische Rafael geniet bekendheid in meerdere grote steden wereldwijd. Zo heeft hij in Las Vegas, Berlijn, Parijs, Amsterdam, Moskou en zelfs in Monaco voor de koninklijke familie fabuleuze optredens verzorgd. Onderscheiden met meerdere prijzen in de goochelwereld, heeft hij in Frankrijk en de VS reeds meerdere TV-optredens op zijn naam staan. Een geniale combinatie van magie, clownerie en comedy bezorgen u een ongelooflijk gevarieerde, originele show zoals u nog nooit gezien heeft. Sommigen zullen hem wellicht ook kennen van op de Voerense buhne, gefotografeerd tesamen met een andere grootheid van Groothertogdom & Kanton Banholt & Terhorst.

 

Ziesjoem!ZIESJOEM! Deze naam behoeft eigenlijk geen verdere uitleg. Deze graag geziene en sympathieke artiestengroep staat ondertussen al meer dan 30 jaar op de buhne en zijn ook zeker in Banholt geen onbekende met inmiddels vele optredens op diverse evenementen. Jos, Marly en Roger weten nog steeds elke feestzaal in Nederlands en Belgisch Limburg op zijn kop te zetten met hun fantastische hits.

Ook in Banholt met de dames- en herenzitting kunt u genieten van tophits als Lekker Menneke, Friete of Plok d'n Daag en hun vele andere schitterende liedjes. Zing mee, gooi de voetjes van de vloer en sjoenkel lekker mit: AMMEZAASIE!

 

Andy & RoyAndy & Roy zijn inmiddels ook niet meer weg te slaan uit de Limburgse muziek- en carnavalswereld. Met reeds jarenlange ervaring op de buhne en het vak mede lerend van een van de grootste artiesten uit de Limburgse carnavalshistorie, hebben deze heren de buhnes in Banholt en omgeving, maar zeker ook van het LVK al meerdere malen succesvol gevuld met hun verfrissende klanken en liedjes.

Saame mit euch plekke zie dee daag de wiezers vas, dreenke nog lang neet der letste en neeme euch mit noa doa. Noa OE? Doaheen. Doa woo sterre zeen, doa heen!

 

Marleen RuttenOok inmiddels niet meer weg te slaan uit de Limburgse muziek en van de buhnes van Eijsden tot aan Mookerhei is natuurlijk Marleen Rutten. Deze dame uit Hunsel, met ook in Banholt een fanatieke fansschare heeft inmiddels een indrukwekkend Limburgs repertoire opgebouwd en schuwt daarnaast ook de Duitse taal niet. Of het nu vandaag, of Morge is, als Marleen maar dansen kan en Vasteloavend samen vieren, dan is zij gelukkig met jou, BANHOLT!

En dames en heren, zeg maar dat ze thuis niet opblijven voor je, want DEZE NACH, IS TE KORT UM TE SLOAPE!! Marleen Rutten, dames en heren.

 

Henk & TonEn dan dames en heren, is er voor u Henk en Ton. Niet te verwarren met Toos en Henk uit de gezit, maar Henk en Ton die in de Janse Bagge Bend zit! Zonder gekheid, zijn deze twee heren natuurlijk een begrip voor iedere Limburgse muziekliefhebber. Het meest bekend natuurlijk samen met hun Janse Bagge Bend, waarmee ze ook Banholt diverse malen aangedaan hebben op de Hei-Op-Feesten en in Cafe 't Kniengslook met een kop soep bij Joke en Monique.

Ja dames en heren, de perspectieven voor de toekomst, die zijn NUL komma NUL, al heb je na veel zweten, een ontzettend dikke Kop. Al ben je onder wijzer, of heb je boven dorst, kom gewoon ene drinken Zomercarnaval in Banholt & Terhorst. DUS:
HUBSTE AL GESJREEVE? IN DE TENT BIE DER EGIDE NEEVE.
HUBSTE AL GESJREEVE? 1 JULI GEUNT VEER ALLES GEEVE.
HUBSTE AL GESJREEVE? DAN SJRIEF MET OPNUUIJ.

 

Big BennyBig Benny: ook weer zo een grootheid uit de Limburgse muziekwereld en ook een bekende van meerdere feesten in Banholt met de carnaval of in de zomer. Als de kruitdampen van de zitting zijn opgetrokken en de blaren onder de polonaisevoeten weer langzaamaan zijn uitgedroogd, zal dit podiumBEEST er op zaterdagavond 1 juli nog een dikke klap op geven. Zijn repertoire behoeft waarschijnlijk geen toelichting. Mer es de dames en hiere achter de bar Oan de tap riete, dreenk dan estebleef ut beer es kaad is!

 

DJ OlafTussen al het artiestengeweld door zal DJ Olaf op zaterdag 1 juli tijdens de dames- en herenzitting ervoor zorgen dat de zaal niet stil valt en de stemming erin houden met de lekkerste carnavalsknallers. DJ Olaf is ook geen onbekende in Banholt. Na op meerdere feesten en partijen in het dorp de boel op zijn kop te hebben gezet, en menig Oud-Op-Nieuw feest aan elkaar gedraaid te hebben en ook eens de Hei-Op-Zondag te hebben aangedaan, is hij enkele jaren niet meer in Banholt geweest. Ondertussen heeft deze meester van de draaitafels niet stil gezeten en staat hij o.a. jaarlijks op zaterdag op de Limburgs Landmarkt in Mesch.

Zomercarnavalistas, LAAT JULLIE HOREN VOOR DJ OLAF !!

NieuwsBereikbaarheid van Banholt tijdens zomercarnaval

Programma zomercarnaval bekend !

Voorverkoop gestart
klik hier

Nieuwe datum voor Zomercarnaval Banholt in 2023

Krantenartikel uit 2003
klik hier